Icon Pengar.se
Om oss
 

Bankguide.se är en portal om pengar och guide till bättre ekonomi. vi vill hjälpa dig att spara pengar när du lånar oavsett om det handlar om mikrolån på 3000 kr eller ett bolån på 3.000.000 kr. Vi har därför tagit fram jämförelsetjänster där du enkelt kan jämföra de olika bankernas räntor och avgifter både vad det gäller mikrolån, privatlån samt bolån.

Vidare finns det ett stort antal artiklar inom framför allt låna pengar och spara pengar som är till för att du enkelt ska kunna ta del av information inom just dessa områdena. Det finns också ett antal praktiska saker som valutaomvandlare och bevakning av drivmedelspriser.

Vi kommer också löpande att ta fram nya smarta funktioner på Bankguide.se för att hjälpa dig så mycket som möjligt i kampen mot en bättre ekonomi.

Bankguide.se ägs av Westcoast Digital AB. Personerna bakom företagen har väldigt lång erfarenhet av utveckling av smarta konsumenttjänster. Vi finns lokaliserade i Trollhättan och behöver du komma i kontakt med oss så mailar du oss på [email protected] eller fyller i formuläret nedan.

Westcoast Digital AB
Magasinsgatan 2
46130 Trollhättan
Org.nr: 556845-1966
0520-14000

Kontakt bild pengar.se